Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının 104. yıl dönümü kutlu olsun.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilçemizde ve okulumuzda düzenlenen programlarla coşkuyla kutlandı. İlçe programında özel eğitim sınıfı öğrencilerimiz hazırlamış oldukları ront gösterisini sergilediler. Okul programımız saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması, şiirlerin okunmasıyla program devam etti. Yumurta taşıma, çuval, elma yeme, halat çekme, sandalye kapmaca yarışmaları ve halk oyunlarıyla program sona erdi. Programların hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Çocuklarımızın ve milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyoruz.

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.

Nis

Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ''Okuyan Artvin'' projesi kapsamında yazar Erdal KARA ile söyleşi etkinliği düzenlendi. Öğrencilerimiz yazarımızın kitaplarını okuyup etkinlikte yazarımıza sorularını sordular. İmza etkinliği ve fotoğraf çekiminin ardından söyleşi sona erdi.

Mrt

Okulumuzda 8.sınıf öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve okul personelinin katılımıyla "İftar Yemeği Etkinliği" düzenlendi. İftar yemeğimize İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Bayram BAKIR ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Hayrettin KAHYA, Atatürk İlkokulu Müdürü Ahmet Tarlan SEYİDOĞLU, Atatürk İlkokulu Müdür Yardımcısı Sevda AYDIN katıldılar. İftar yemeğinin ardından öğrencilerimizin okulumuz spor salonunda voleybol, futbol, masa tenisi oynamalarının ardından etkinlik sona erdi. Etkinlikte emeği geçen tüm personellerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Mrt

Ormanların korunması ve ağaçlandırma çalışmalarına teşvik etmek amacıyla ''Orman Haftası'' etkinliği düzenlendi. Öğrencilerimiz Cumhuriyetimizin 100.yılına özel çınar ağacı dikimi gerçekleştirdiler.

Mrt

Okulumuz Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Öğretmeni Siber BİBER öğrencilerimize ''sınır koyma ve motivasyon'' konulu bilgilendirme semineri verdi. Öğrencilerimizin sorularının yanıtlanmasının ardından seminer sona verdi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında okulumuzda program düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program, günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması, şiirlerin okunması, video gösterimleri, oratoryo gösterileriyle sona erdi.

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

''Bilim ve Teknoloji Haftası'' okulumuzda düzenlenen programla kutlandı. Konuşmaların yapılması, şiirlerin okunması, video gösterimleri ve fıkra canlandırmasıyla program sona erdi.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinlikleri kapsamında okulumuzda program düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program, günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması, şiirlerin okunması, oratoryo gösterisiyle sona erdi. Şiir yazma yarışması ve İstiklal Marşı'nı okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle başta okulumuzda görev yapan kadın öğretmenler olmak üzere tüm emekçi kadınların Dünya Kadınlar Gününü kutlarız.

Mrt

7 Mart 1921 Artvin'in düşman işgalinden kurtuluşunun 103.yıl dönümü kutlamaları kapsamında okulumuzda program düzenlendi. Artvin'in kurtuluşu ile ilgili kısa video izlendi.

Mrt

8.sınıf öğrencilerimiz sınıf öğretmenleri Recep ŞENTÜRK, Nurgül HACIİBRAHİMOĞLU ve Güllühan TOPALOĞLU refakatinde Rize Güneysu Anadolu Spor Lisesi ve  Trabzon Fen Lisesine okul tanıtım gezisine katıldılar. Ayrıca Atatürk Köşkü ve Akvaryum gezisiyle okul gezisi sonlanmıştır. Gezinin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Artvin "Deneyap Atölyeleri"nde görevli öğretmenler Atatürk İlkokulu 4.sınıf öğrencileri ve okulumuz 5 ve 8.sınıf öğrencilerine "Deneyap Atölyeleri" hakkında bilgi verdi.

Mrt

5 Mart 2024  Çarşamba günü Borçka Osman Bakır İmam Hatip Lisesi Çok Amaçlı Salonunda ilçe geneli zeka oyunları turnuvası düzenlendi.

Atatürk Ortaokulu olarak 5 farklı oyundan 4'ünde derece yapıp İl merkezin'de yapılacak  Zeka Oyunları İl Turnuvasına gitmeye hak kazandık.

Öğrencilerimizi tebrik ederiz. Başarılarının devamını dileriz.

REVERSİ:

Feyzanur ŞEKER (BORÇKA BİRİNCİSİ)

KULAMİ:

Eslem Deva KAPLAN (BORÇKA İKİNCİSİ)

MANGALA:

Asude Gül DURMUŞ (BORÇKA İKİNCİSİ)

KÜRE:

Burak Barış ÖZER (BORÇKA BİRİNCİSİ)

PENTAGO:

Kuzey Emir YILMAZ

Şbt

"Öğretmenler Odası Buluşmaları" kapsamında okulumuz öğretmenleriyle bir araya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram BAKIR ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Halil SOYER; öğretmenlerimizin görüş, öneri ve isteklerini dinleyerek karşılıklı istişarede bulundular. Yaptıkları ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuz İngilizce öğretmeni Nurhan ÖZTÜRK'ün katılımcı olarak yer aldığı Avrupa Birliği Erasmus Okul Egitimi Akreditasyon Projesi için okulumuzun tanıtıldığı kitap ayraçlarının hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.