Şbt

2023-2024 Okul Sporları kapsamında Artvin'de düzenlenen Mahalli Satranç yarışmasında okulumuz Yıldızlar Satranç Takımı geleneği bozmadı ve il birincisi olarak ilimizi bölge yarışmasında temsil etmeye hak kazandı. Bu başarının elde edilmesinde emeği geçen Satranç öğretmenimiz Recep ŞENTÜRK'e teşekkür  eder, yıldızlar  satranç takımımızı tebrik ederiz.

Şbt

2023-2024 Okul Sporları kapsamında Artvin'de düzenlenen Mahalli Satranç yarışmasında okulumuz Küçükler Satranç Takımı geleneği bozmadı ve il birincisi olarak ilimizi bölge yarışmasında temsil etmeye hak kazandı. Bu başarının elde edilmesinde emeği geçen Satranç öğretmenimiz Recep ŞENTÜRK'e teşekkür  eder, küçükler satranç takımımızı tebrik ederiz.

Şbt

Yıldız Erkekler Voleybol İl Birincisi olarak ilimizi bölge finallerinde temsil etme hakkı elde eden  Erkek Voleybol Takımımız, 5-7 Şubat tarihleri arasında Giresun'da düzenlenecek olan bölge yarışmasına katılmak için yola çıktılar. Takımımıza bölge finallerinde başarılar dileriz.

Ock

2023-2024 eğitim öğretim yılı 1. dönem karne töreni yapıldı. Tören Okul Müdürümüz Remzi MERTTÜRK'ün açılış konuşmasıyla başladı. 5,6,7 ve 8.sınıflarda dereceye giren öğrencilerimize başarı belgeleri, dönem boyunca en çok kitap okuyan öğrencilerimize kitap kurdu belgeleri, Cumhuriyetimizin 100.yılı anısına düzenlemiş olduğumuz mangala ve satranç turnuvalarında dereceye giren öğrencilerimize madalyaları verildi.

İstiklal Marşı'mızın okunmasının ardından sınıflarda karne ve belgelerin verilmesiyle tören sona erdi.

Ock

2023-2024 eğitim öğretim yılı 1. dönem sonu okul etkinlikleri çerçevesinde 18.01.2024 Perşembe günü okulumuz konferans salonunda öğretmen ve öğrencilerimizle "Sinema Etkinliği" yapıldı. İzleyenlerin beğenisini kazanan "Soul" adlı animasyon filminin izlendiği etkinliğe katılan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Dönem sonu etkinlikleri çerçesinde okulumuzda "Kitap Okuma Saati" yapıldı. Tüm sınıflarda öğretmen ve öğrecilerimizle katıldığımız etkinlikle kitap okuyarak bir ders saatini değerlendirdik. Etkinliğe katılan herkese teşekkür ederiz.

Ock

2023-2024 eğitim öğretim yılı dönem sonu faaliyet haftası etkinlikleri çerçevesinde okulumuzda öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla karaoke etkinliği gerçekleştirildi. Eğlenceli dakikaların yaşandığı etkinliğe katılan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz konferans salonunda "Okuyan Artvin" projesi kapsamında "Kitapların Resfebe Dili" adlı ortaokullar arası resfebe bilgi yarışması yapıldı. Yarışmaya katılan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Bakanlığımızın bu yıl uygulamaya koyduğu birinci dönem sonu etkinlikleri kapsamında her sınıf seviyesinde resfebe etkinlikleri yapıldı. Katılımcı öğretmen ve öğrencilerimizi kutlarız.

Ock

Tübitak ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında yapılan protokol gereğince okulumuzda Tübitak Bilim Söyleşisi gerçekleştirilmiştir. Bağımlılık ve Bağımlılıkla Mücadele kapsamında "Sosyal Medya ve Akıllı Telefon Bağımlılığı" konusunda Artvin Çoruh Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Fikret SÖZBİLİR tarafından yapılan bilim söyleşisi öğrenciler tarafından yoğun ilgiyle karşılanmıştır. Doç.Dr. Fikret SÖZBİLİR hocamıza sunumu ve bize verdiği değerli bilgilerden dolayı teşekkür ederiz.

Ock

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Anma Etkinlikleri çerçevesinde Şehit Ramazan KÖSE'nin ailesine ziyaret gerçekleştirdik. Şehit ailesine manevi destek ve moral amacıyla yaptığımız ziyaretten memnuniyetini dile getiren şehit babası Begcan KÖSE'ye bizleri kabul ettikleri için teşekkür ederiz.

Ock

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Anma Etkinlikleri çerçevesinde okulumuzca "15 Temmuz Özel Sayısı " adı altında çocuk gazetesi hazırlanmıştır. Gazetenin hazırlanmasında emeği geçen öğrencilerimize ve Türkçe Öğretmenimiz Yahya YÜKSEL'e teşekkür ederiz.

Ara

Yeter ki Güvenin, Yol Gösterin !

Okulumuz özel eğitim sınıfları  3 Aralık Özel Gereksinimli Bireyler Günü kapsamında Şehit Savaş Gedik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi özel eğitim sınıfları ile beraber ortak etkinliklerde buluştular.  Beraber çeşit çeşit pizzalar hazırladılar, Cumhuriyetimizin 100. Yılı isimli pasta çalışması yaptılar. Yiyecek alanında faaliyetlerde katkılarından dolayı alan öğretmenimiz Naciye KÜÇÜK BAYRAK'a, sportif faaliyetlerde çeşit çeşit oyun etkinlikleriyle öğrencilerimizin yüzünü güldüren, eğlendiren Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ömer Faruk TONYALIOĞLU'na, katılımlarından dolayı  Atatürk Ortaokulu Özel Eğitim Öğretmenleri Burcu GÜLDAL, Rumeysa KARABAŞ, Cansu ATABAY, Çiğdem YILMAZTÜRK ve Kordinatör öğretmenlerimiz Semra ÖZDER ve Ramazan KARABAŞ'a teşekkür ederiz.

Ara

Bu yıl ilk defa uygulanan 6.sınıflara yönelik Matematik ve Türkçe derslerinin birinci dönem ikinci sınavı ülke genelinde ortak olarak uygulandı.