Ekm

Cumhuriyetimizin ilanının 100. Yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ilçemizde düzenlenen törenle büyük coşku içinde kutlandı. Kutlama töreni saygı duruşu, İstiklal Marşının okunması, İlçe Kaymakamımız sayın Hakan CONTARLI'nın günün anlam ve önemini belirten konuşması, şiirlerin okunması, öğrencilereimizin hazırlamış olduğu çeşitli gösteriler, halk oyunları ile devam eden program, tören geçişinin ardından son buldu.

Ekm

Cumhuriyetin 100.Yılı Kutlu Olsun!

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı etkinlikleri kapsamında okulumuz Özel Eğitim Sınıfında yapılan etkinliklerde emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ekm

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BİRİNCİ DÖNEM BİRİNCİ ORTAK SINAV TARİHLERİ.

Ekm

Millî Eğitim Bakanlığınca, resmî ve özel ortaokul ile liselerde okul genelinde yapılacak yazılı sınavlara yönelik örnek soru kitapçıkları ve açıklamalar yayımlandı.

LGS BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Okulumuz 8.sınıf öğrenci velilerimize LGS bilgilendirme toplantısı yapıldı. Okulumuz Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenimiz Sibel BİBER LGS hakkında velilerimize sunum yaptı. Okul Müdürümüz  Remzi MERTTÜRK sınav ve bu dönem yapılacak çalışmalar hakkında velilerimize bilgi verdi. Kazanım Artırma Projesi(KAP) hakkında açıklamalar yapıldı.

Haz

Okulumuz 8. sınıf öğrencileriyle 4 Haziran Pazar gününde gerçekleşecek olan LGS öncesi son etkinliğimizi yaptık. Yıl boyunca gösterdikleri çabalarını ödüllendirmek ve sınav öncesi stres atmalarını sağlamak amacıyla yapılan etkinliğimizde LGS pastamızı kestiK . Tüm öğrencilerimize LGS'de başarılar dileriz.

May

Borçka Toplum Sağlığı Merkezi tarafından öğrencilerimize "Bağımlılıkla Mücadele" konulu konferans verildi.

May

"Okul Sporları" kapsamında düzenlenen bölge voleybol şampiyonasında küçük kızlar ve küçük erkekler voleybol takımlarımız ilimizi başarıyla temsil ettiler. Kız ve erkek voleybol takımlarımızı ve beden eğitimi öğretmenlerimiz Ali BAYRAKTAR ve Nurgül HACIİBRAHİMOĞLU'nu tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

May

İL ŞAMPİYONU OLAN KÜÇÜKLER VE YILDIZLAR SATRANÇ TAKIMLARIMIZ İLİMİZİ BÖLGE SATRANÇ TURNUVASINDA TEMSİL ETTİLER.

May

Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün  düzenlemiş olduğu Akıl ve Zeka Oyunları İl Finalinde ilçe birincisi olan iki öğrencimiz il finalinde okulumuzu ve ilçemizi temsil etti. Reversi kategorisinde Zeynep Meyra ERDOĞAN il 2. olurken , Küre kategorisinde il birincisi Ali Elyesa KASAP olmuştur. Dereceye giren iki öğrencimizi de tebrik eder. Öğrencilerimize Türkiye finallerinde başarılar dileriz.