Ara

Yeter ki Güvenin, Yol Gösterin !

Okulumuz özel eğitim sınıfları  3 Aralık Özel Gereksinimli Bireyler Günü kapsamında Şehit Savaş Gedik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi özel eğitim sınıfları ile beraber ortak etkinliklerde buluştular.  Beraber çeşit çeşit pizzalar hazırladılar, Cumhuriyetimizin 100. Yılı isimli pasta çalışması yaptılar. Yiyecek alanında faaliyetlerde katkılarından dolayı alan öğretmenimiz Naciye KÜÇÜK BAYRAK'a, sportif faaliyetlerde çeşit çeşit oyun etkinlikleriyle öğrencilerimizin yüzünü güldüren, eğlendiren Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ömer Faruk TONYALIOĞLU'na, katılımlarından dolayı  Atatürk Ortaokulu Özel Eğitim Öğretmenleri Burcu GÜLDAL, Rumeysa KARABAŞ, Cansu ATABAY, Çiğdem YILMAZTÜRK ve Kordinatör öğretmenlerimiz Semra ÖZDER ve Ramazan KARABAŞ'a teşekkür ederiz.

Ara

Bu yıl ilk defa uygulanan 6.sınıflara yönelik Matematik ve Türkçe derslerinin birinci dönem ikinci sınavı ülke genelinde ortak olarak uygulandı.

Ara

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN’in himayelerinde, bakanlığımızın üst yöneticilerinin 81 ilimizde gerçekleştirdiği il ziyaretleri ve denetleme programları kapsamında , ilimize teşrif eden Temel Eğitim genel Müdürümüz Prof. Dr. Sayın Zarife SEÇER ve Eğitim Ortamlarının ve Öğretim Süreçlerinin Geliştirilmesi Daire Başkanı Sayın Gürhan ÇOKGEZER 22.12.2023 tarihinde Borçka ve Murgul ilçelerinde görev yapan okul ve kurum müdürleriyle Borçka Atatürk Ortaokulu Konferans Salonunda yapılan bilgilendirme toplantısında  bir araya geldiler.  Okulumuzu ziyaret eden Genel Müdürümüz Prof. Dr. Sayın Zarife SEÇER ve Eğitim Ortamlarının ve Öğretim Süreçlerinin Geliştirilmesi Daire Başkanı Sayın Gürhan ÇOKGEZER ve beraberindekilere çok teşekkür ediyoruz.

Ara

Hopa Sahil Güvenlik Komutanlığı okulumuz öğrencilerine Rip (Çeken Akıntı ) Eğitimi vererek öğrencilerimizi bilgilendirdi.

Ara

Okulumuz yıldız erkek voleybol takımı bu yıl da Artvin Birincisi olarak bölge finallerinde ilimizi temsil etme hakkı kazanmıştır.Bu başarının kazanılmasında emeği geçen beden eğitimi öğretmenlerimizi tebrik eder, şampiyon öğrencilerimizi yürekten  kutlarız.

Ara

Küçükler erkek voleybol takımımız ilçe ikincisi oldu. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ara

12-18 Aralık tarihleri arası ülke genelinde yerli ve milli mallarının kullanımını özendirmek amaçıyla kutalanan yerli malı haftası okulumuzda tüm sınıf seviyelerinde kutlandı.

Ara

3 Aralık dünya engelliler günü kapsamında yaptığımız tersine kaynaştırma uygulamamız, öğrencilerimize teşekkürler

Kas

Cumhuriyetin 100.yıl anısına düzenlemiş olduğumuz mangala turnuvası sona erdi. Turnuva sıralaması

1. 7/A  Muhammet Fevzi YILMAZTÜRK

2.  6/B Burak Barış ÖZER

3.  7/B Elif GAZ

Kas

24 Kasım 1928, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün "Millet Mektepleri'nin Başöğretmenliği"ni kabul ettiği gündür. Bu vesileyle her yıl 24 Kasım günü "Öğretmenler Günü" olarak kutlanır.

Borçka Atatürk Ortaokulu ve İlkokulu tarafından düzenlenen "24 Kasım Öğretmenler Günü" etkinliği okulumuz konferans salonunda yapıldı.

Bu vesileyle biz de tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutlar, sevgi ve saygılarımızı sunarız.

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMI

Borçka Atatürk Ortaokulu ve İlkokulu tarafından düzenlenen "10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü" etkinliği okulumuz konferans salonunda yapıldı. Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ü şiirler,şarkılar ve video gösterileriyle andık. Etkinlikte emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Bu vesileyle Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde kendisini saygı,sevgi ve özlemle anıyor, kendisine sonsuz minnetlerimizi sunuyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu, ebedi başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü aramızdan ayrılışının 85. yılında saygı, minnet ve özlemle anıyoruz.

Kas

Kızılay haftası,okulumuz tüm öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla şİirler, video gösterimi ve şarkılar etkinlikleri yapılarak kutlandı.