ARTVİN / BORÇKA - Atatürk Ortaokulu

Etiket Sonuçları: ARTVİN

2. DÖNEM 1. ORTAK SINAV TAKVİMİ...

Ock

Okulumuz konferans salonunda "Okuyan Artvin" projesi kapsamında "Kitapların Resfebe Dili" adlı ortaokullar arası resfebe bilgi yarışması yapıldı. Yarışmaya katılan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Anma Etkinlikleri çerçevesinde Şehit Ramazan KÖSE'nin ailesine ziyaret gerçekleştirdik. Şehit ailesine manevi destek ve moral amacıyla yaptığımız ziyaretten memnuniyetini dile getiren şehit babası Begcan KÖSE'ye bizleri kabul ettikleri için teşekkür ederiz.

Ock

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Anma Etkinlikleri çerçevesinde okulumuzca "15 Temmuz Özel Sayısı " adı altında çocuk gazetesi hazırlanmıştır. Gazetenin hazırlanmasında emeği geçen öğrencilerimize ve Türkçe Öğretmenimiz Yahya YÜKSEL'e teşekkür ederiz.

Ara

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN’in himayelerinde, bakanlığımızın üst yöneticilerinin 81 ilimizde gerçekleştirdiği il ziyaretleri ve denetleme programları kapsamında , ilimize teşrif eden Temel Eğitim genel Müdürümüz Prof. Dr. Sayın Zarife SEÇER ve Eğitim Ortamlarının ve Öğretim Süreçlerinin Geliştirilmesi Daire Başkanı Sayın Gürhan ÇOKGEZER 22.12.2023 tarihinde Borçka ve Murgul ilçelerinde görev yapan okul ve kurum müdürleriyle Borçka Atatürk Ortaokulu Konferans Salonunda yapılan bilgilendirme toplantısında  bir araya geldiler.  Okulumuzu ziyaret eden Genel Müdürümüz Prof. Dr. Sayın Zarife SEÇER ve Eğitim Ortamlarının ve Öğretim Süreçlerinin Geliştirilmesi Daire Başkanı Sayın Gürhan ÇOKGEZER ve beraberindekilere çok teşekkür ediyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı etkinlikleri kapsamında okulumuz Özel Eğitim Sınıfında yapılan etkinliklerde emeği geçenlere teşekkür ederiz.

LGS BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Okulumuz 8.sınıf öğrenci velilerimize LGS bilgilendirme toplantısı yapıldı. Okulumuz Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenimiz Sibel BİBER LGS hakkında velilerimize sunum yaptı. Okul Müdürümüz  Remzi MERTTÜRK sınav ve bu dönem yapılacak çalışmalar hakkında velilerimize bilgi verdi. Kazanım Artırma Projesi(KAP) hakkında açıklamalar yapıldı.

Ara

Okul Sporları kapsamında düzenlenen voleybol il şampiyonasında Yıldız Erkek kategorisinde il birincisi olan Erkek Voleybol Takımımızı ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Ali BAYRAKTAR'ı tebrik ederiz.

Ekm